The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

United Airlines: Απαγόρευσαν την επιβίβαση σε 2 έφηβες διότι φορούσαν κολάν

Η εταιρία έχει κώδικα ενδυμασίας... μόνο για όσους έχουν αγοράσει φτηνά εισιτήρια!


Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2017

United Airlines: Απαγόρευσαν την επιβίβαση σε 2 έφηβες διότι φορούσαν κολάν

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines απαγόρευσε χθες σε δύο έφηβες που φορούσαν κολάν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο με την αιτιολογία ότι δεν πληρούσαν τον κώδικα ενδυμασίας που αφορά άτομα που ταξιδεύουν με ειδικά κουπόνια.

Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Τζόναθαν Γκουέριν, οι δύο έφηβες, που ταξίδευαν συνοδευόμενες από τρίτο άτομο, δεν θα εμποδίζονταν εάν είχαν πληρώσει για κανονικό εισιτήριο. Συνήθως αυτοί που δικαιούνται τα κουπόνια της United για δωρεάν ή χαμηλού κόστους πτήσεις είναι υπάλληλοι της εταιρείας και συγγενείς ή φίλοι τους.

«(Οι δύο κοπέλες) έλαβαν την οδηγία ότι δεν θα μπορέσουν να επιβιβαστούν αν δεν διορθώσουν την ενδυμασία τους. Δεν είχαν θέμα και το κατάλαβαν πλήρως», είπε ο Γκουέριν, προσθέτοντας ότι και οι τρεις έχασαν την πτήση τους.

Ενώ οι τρεις επιβάτες δεν παραπονέθηκαν για την αντιμετώπισή τους, μια άλλη επιβάτις, η Σάνον Ουάτς, που άκουσε τη συνομιλία, κοινοποίησε το θέμα μέσω Twitter πυροδοτώντας έναν «πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή η συμπεριφορά είναι σεξιστική. Για να μην αναφερθώ και στο ότι οι οικογένειές (τους) ντροπιάστηκαν και αναστατώθηκαν» σχολίασε η Ουάτς στο Twitter.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Στους πελάτες μας... Τα κολάν σας είναι ευπρόσδεκτα» όπου εξηγούσε με περισσότερη λεπτομέρεια τους κανονισμούς ενδυμασίας για όσους ταξιδεύουν με ειδικά εισιτήρια όπως τα παραπάνω.

Ο Γκουέριν αναγνώρισε ότι η εταιρεία, στην αρχική της αντίδραση στο επεισόδιο, θα μπορούσε να είχε εξηγήσει την κατάσταση καλύτερα. «Σίγουρα θα πάρουμε κάτι από την εμπειρία μας σήμερα, αλλά θα συνεχίσουμε να συνδιαλεγόμαστε με τους πελάτες μας (στα κοινωνικά μέσα)», πρόσθεσε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb