The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τρέμη και Ευαγγελάτος σηκώθηκαν όρθιοι για να χωρίσουν on air Τατσόπουλο‑Φωτίου

Απίστευτος καβγάς σε ζωντανή μετάδοση


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2015

Τρέμη και Ευαγγελάτος σηκώθηκαν όρθιοι για να χωρίσουν on air Τατσόπουλο‑Φωτίου

¶γριος καβγάς ξέσπασε στο πλατό του MEGA ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο, την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου και τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του συγγραφέα ότι η νίκη του «Όχι» είναι «νίκη του Σόιμπλε». «Καλύτερο δώρο δεν μπορέσαμε να του κάνουμε. Το λόμπι της δραχμής του εξωτερικού συνδυάστηκε με το λόμπι της δραχμής του εσωτερικού», πρόσθεσε, λέγοντας ότι «νικητής είναι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος».

Στην αντίδραση της κυρίας Φωτίου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλύτερο μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή, ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε: «Αν είχα λεφτά, σαν κι εσάς, στο εξωτερικό, θα έκανα κι εγώ τον λαϊκισμό αυτό».

«Μπορώ να σας κάνω μήνυση αύριο», αντέδρασε η αναπληρώτρια υπουργός. «Δεν έκανα εγώ αστυνομική έρευνα για το πόθεν έσχες σας, η βουλή το έδωσε στη δημοσιότητα», αντέδρασε ο κ. Τατσόπουλος.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως, όταν στον καβγά ενεπλάκη και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου, που απευθυνόμενη στον συγγραφέα, του είπε: «Είσαι ψυχασθενής». «Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με είπε ψυχασθενή», απάντησε ο κ. Τατσόπουλος, με τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά: «Τυχαία είσαι έξω».

Η κυρία Φωτίου ζήτησε, τελικά, την προστασία των δύο παρουσιαστών, της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι, προκειμένου να ηρεμήσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb