The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Tρεις σειρές που έχουν σeξ, ναpκωτικά, βία και πολύ καλό soundtrack

Θα σε καθηλώσουν


Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2017

Tρεις σειρές που έχουν σeξ, ναpκωτικά, βία και πολύ καλό soundtrack

Αν θέλεις δράση, αλλά και καλή μουσική, αν θέλεις το Shazam σου να πάρει φωτιά, τότε δώσε βάση στα παρακάτω σήριαλ. Αν δεν τα έχεις δει, ξεκίνησε σήμερα!

Narcos

για πολλά ναpκωτικά, πολλή βία και σeξ

To Narcos του Netflix θα καθηλώσει τους λάτρεις του είδους αλλά και όσους αγαπούν τη λάτιν μουσική. Με παραγωγό τον γνωστό από το Cafe Del Mar, Jose Padilla, η πρώτη σεζόν γυρίστηκε και διαδραματίστηκε στην Κολομβία και ως κεντρικό ήρωα είχε τον περίφημο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Και οι ιστορίες συνεχίζονται ως σήμερα. Mε τραγούδι τίτλων το εκπληκτικό "Tuyo" του Rodrigo Amarante, μπαίνεις στο κλίμα σε δευτερόλεπτα.

The Deuce 

για ναpκωτικά, βία και πολύ σeξ

Η νέα κοινωνική σειρά έχει τα πάντα σε μεγάλες δόσεις. Μια Νέα Υόρκη στη δεκαετία του 70, εξαιρετική μουσική, πολύ σeξ, πολλά ναρκωτικά, και ως θέμα τη νομιμοποίηση και την άνοδο της "βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών" και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών. Με κεντρικό τραγούδι το "Don't Worry" του Curtis Mayfried ξέρεις πως η σειρά είναι κεντημένη αν μη τι άλλο, μουσικά.

Empire

για ναpκωτικά, βία και σeξ

Το σενάριο αφορά μια αφροαμερικάνικη οικογένεια που διοικεί μια εταιρεία-κολοσσό στη μουσική βιομηχανία με ό,τι σημαίνει αυτό. Αν σου αρέσει η hip hop και η r&b μουσική, είναι σίγουρο ότι θα κολλήσεις. Ο θρυλικός παραγωγός Timbaland έχει αναλάβει άλλωστε κάθε κομμάτι που ακούγεται. 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb