The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Του έκανε μήνυση επειδή πάνω στο σeξ την άγγιξε σε απαγορευμένο σημείο

Με μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις ever κλήθηκε να ασχοληθεί το δικαστήριο του Λιντς


Δημοσίευση ΜΑΡ 21, 2018

Του έκανε μήνυση επειδή πάνω στο σeξ την άγγιξε σε απαγορευμένο σημείο

Αν κάποιος αποφασίσει να περάσει μία μέρα στα δικαστήρια, δεδομένα θα δει διάφορες κουφές υποθέσεις. Ελάχιστες όμως είναι τόσο περίεργες όσο αυτή που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Λιντς.

Σύμφωνα με την Daily Mirror λοιπόν, ένας άνδρας από το Χάντερσφιλντ βρέθηκε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του μία κοπέλα, επειδή κατά την διάρκεια της σeξουαλικής πράξης έβαλε το δάχτυλό του στον πpωκτό της.

Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι και είχαν βρεθεί σπίτι της. Εκεί η ατμόσφαιρα έγινε... καυτή, το ένα έφερε το... άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι να κάνουν έρωτα, όταν σε κάποια φάση ο 26χρονος έκανε μία κίνηση που εξόργισε την παρτενέρ του.

Εκείνη απαίτησε επανειλημμένα να σταματήσει, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να του ζητήσει το λόγο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Μάλιστα, στην κατάθεση που της είχαν πάρει οι αστυνομικοί όταν κατέθεσε την μήνυση και προβλήθηκε στο δικαστήριο, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πει πως ο κατηγορούμενος προερχόμενο από το χωρισμό μίας μακροχρόνιας σχέσης και της ζήτησε να κάνουν σeξ για πολλές ώρες. Εκείνη δεν ήθελε, αλλά όταν την ρώτησαν πως κατέληξε να κάνει σeξ μαζί του, απάντησε: «Είμαι άτομο που επηρεάζεται εύκολα».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb