The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το υποβρύχιο μουσείο με αγάλματα κομμουνιστών ηγετών

Και όχι μόνο...


Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2017

Το υποβρύχιο μουσείο με αγάλματα κομμουνιστών ηγετών

Στην Μάυρη Θάλασσα, στην δυτική όχθη της Κριμαίας, στα 12 μέτρα κάτο από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται ένα υποβρύχιο μουσείο, αφιερωμένο στους ηγέτες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Μια κατάδυση δίνει την ευκαιρία στους τουρίστες να θαυμάσουν περισσότερα από 50 γλυπτά.

Το νέρο βέβαια ακόμα είναι πολύ καθαρό. Και από την επιφάνεια κάποιος μπορεί να παρατηρήσει τον Λένιν, τον Στάλιν, ακόμα και τον Μάρξ! Με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ο δύτης Vladimir Borumensky, κατάφερε να μαζέψει διάφορα αγάλματα κοομουνιστών ηγετών και όχι μόνο, τα μετέφερε στο βυθό , με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα παράξενο και πρωτότυπο υποβρύχιο μουσείο.

Το έχει ονομάσει “Alley of Leaders”. Δηλαδή “To σοκάκι των ηγετών”. Τελευταία, έχουν αρχίσει να προστίθενται και άλλα γλυπτά, όπως ο Πύργος του Άιφελ και η Γέφυρα του Λονδίνου.

Έτσι πλέον χωρίζεται σε δυο δωμάτια. Το ένα είναι αφιερωμένο σε κομμουνιστές ηγέτες και το άλλο σε σημαντικά γλυπτά και μνημεία της παγκόσμιας τέχνης. Αν λοιπόν έχετε κάποια μικρή εμεπιρία στην κατάδυση, τότε μπορείται έυκολα να επισκεφτείται αυτό το υποβρύχιο μουσείο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb