The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

To τρικ του Al Pacino για να φαίνεται... ψηλότερος

Στο φεστιβάλ της Βενετίας


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 02, 2014

To τρικ του Al Pacino για να φαίνεται... ψηλότερος

Ο 74χρονος χολιγουντιανός σταρ Al Pacino εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο Φεστιβάλ της Βενετίας στο πλευρό της 35χρονης συνοδού του, Lucila Sola, για να παραλάβει το βραβείο «Mimmo Rotella», και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Ο βετεράνος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με την εντυπωσιακή Lucila, αλλά κάτι άλλο έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την εκθαμβωτική συνοδό του...

Οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η Lucila έκανε ένα βήμα πίσω τη στιγμή που εκλήθη το ζευγάρι να ποζάρει μπροστά στον φακό, έτσι ώστε ο Al Pacino να φαίνεται ψηλότερος από εκείνη.

Επίσης, και η... κόμη του διάσημου ηθοποιού τού προσέθετε κάποιους πόντους παραπάνω.

Το φετινό πρόγραμμα της Μόστρα φιλοξενεί δύο ταινίες του Pacino, οι οποίες θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού. Στην πρώτη ταινία, με τίτλο «Manglehorn», ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν μεσήλικα που έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που του κόστισε στο παρελθόν τον έρωτα της ζωής του.

Το «The Ηumbling» του Barry Levinson είναι η δεύτερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Pacino, όπου ενσαρκώσει έναν ηθοποιό ο οποίος μετά από μία σειρά αποτυχιών στην καριέρα του γνωρίζει μία νεαρή λεσβία, με την οποία εμπλέκεται σε ένα παράξενο εpωτικό παιχνίδι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb