The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το θανατηφόρο «φιλί» μιας «Redback» αράχνης σε ένα φίδι

Η μάχη ήταν άνιση που η αράχνη κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία


Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2017

Το θανατηφόρο «φιλί» μιας «Redback» αράχνης σε ένα φίδι

Στο ζωικό βασίλειο τα δηλητηριώδη είδη όσο πιο μικρά είναι, άλλο τόσο πιο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν. Αυτό βέβαια ισχύει κυρίως στους σκορπιούς αλλά και είδη όπως η αράχνη δεν πάνε πίσω.

Στην Αυστραλία οι άνθρωποι κάνουν 2 και 3 extreme sports. Όταν κάποια φορά ένας ρωτήθηκε γιατί θέλουν να φτάνουν στα άκρα ο Αυστραλός απάντησε: «Ζούμε σε μια χώρα στην οποία μπορούμε να πεθάνουμε επειδή μας τσίμπησε ένα μικροσκοπικό έντομο. Ε, τότε ας ζούμε την ζωή μας κάθε μέρα».

Το βίντεο που ακολουθεί είναι φυσικά από την Αυστραλία. Οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος, έπιασαν ένα φίδι που αποφάσισε να κάνει μια... απρόσκλητη επίσκεψη.

Όμως δεν ήταν μόνο. Η αράχνη «Redback», με την χαρακτηριστική κόκκινη λωρίδα στην πλάτη, που ζει μόνο στην Αυστραλία, ήταν εκεί και με συνοπτικές διαδικασίες, ακινητοποίησε το φίδι με τον ιστό της. Ύστερα κατέβηκε σιγά σιγά και του έδωσε ένα θανατηφόρο «φιλί».

Μην σας κάνει εντύπωση. Οι αράχνες αυτές αλλά και τα φίδια είναι συχνό φαινόμενο στην Αυστραλία. Μάλιστα η συγκεκριμένη αράχνη έχει ένα από τα πιο θανατηφόρα δηλητήρια, το οποίο ορισμένες φορές, έχει αποδειχτεί πως είναι θανατηφόρο ακόμα και σε ανθρώπους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb