The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το φόρεμα που σόκαρε τον αραβικό κόσμο!

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Λιβανέζας Haifa Wehbe


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2014

Το φόρεμα που σόκαρε τον αραβικό κόσμο!

Η διάσημη Λιβανέζα ποπ σταρ Haifa Wehbe προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον αραβικό κόσμο, μετά από εμφάνισή της με ένα σούπερ αποκαλυπτικό και στενό φόρεμα σε ένα ζωντανό επεισόδιο του ριάλιτι σόου «Arab Star Academy», το οποίο άφηνε πολλά σημεία του σώματός της ακάλυπτα. 

Το τηλεοπτικό επεισόδιο παρακολούθησαν 2.000.000 θεατές, πολλοί από τους οποίους το είδαν και στο Διαδίκτυο, καθώς ανέβηκε στο YouTube. Αμέσως ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από γυναίκες στην Αίγυπτο, την Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο.

Χαρακτηριστικό ήταν ένα σχόλιο, που έλεγε: «H τέχνη έχει όρια και εσύ Haifa τα ξεπέρασες». Και τι κι αν στον Λίβανο ο ενδυματολογικός κώδικας δεν είναι τόσο αυστηρός για τις γυναίκες, σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία ένα τέτοιο φόρεμα αποτελεί κόκκινο πανί, κάνοντας πολύ κόσμο να αποκαλέσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια μέχρι και Kim Kardashian.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb