The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το εστιατόριο που φτιάχτηκε γι` αυτούς που θέλουν να τρώνε μόνοι τους...

Η μόνη επαφή που θα έχει κάποιος με άνθρωπο, θα είναι τα χέρια του σερβιτόρου που έχει αναλάβει το «τραπέζι» του


Δημοσίευση ΙΑΝ 19, 2017

Το εστιατόριο που φτιάχτηκε γι` αυτούς που θέλουν να τρώνε μόνοι τους...

Ένα τέτοιο εστιατόριο στην Ελλάδα, που μας αρέσει να βγαίνουμε παρέα για φαγητό μάλλον δεν θα έπιανε. Ή μήπως τα πράγματα έχουν αλλάξει; Ίσως είναι η εποχή τέτοια που όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν πράγματα μόνοι τους, ακόμα και να δειπνούν σε ένα εστιατόριο μόνοι τους, χωρίς να τους κοιτάνε περίεργα από τα διπλανά τραπέζια.

Το εστιατόριο Ichiran Ramen βρήκε την λύση για αυτούς που θέλουν να τρώνε τελείως απομονωμένοι, χωρίς κανένας να διακόπτει την σκέψη τους. Άλλωστε μια μελέτη του Open Table του 2015, διαπίστωσε πως οι κρατήσεις για δείπνα για έναν, είχαν αυξηθεί κατά 62%.

Σε αυτό το εστιατόριο, που ο ιδιοκτήτης του, Manabu Yoshitomi, είχε την ιδέα να το κάνει πράξη από την περίοδο που βρισκόταν στο γυμνάσιο, προσφέρει την απόλυτη απομόνωση. Η μόνη επαφή που θα έχει κάποιος με άνθρωπο, θα είναι τα χέρια του σερβιτόρου που έχει αναλάβει το «τραπέζι» του.

Για να παραγγείλει κάποιος συμπληρώνει απλά μια φόρμα. Για ένα έξτρα ποτήρι νερό, απλά πατάει ένα κουμπί. Η φιλοσοφία του μαγαζιού, όπως την σκέφτηκε ο Yoshitomi, βασίζεται στην ιδέα της απόλυτης προσήλωσης στο φαγητό, ως ένας διαφορετικός ή εναλλακτικός τρόπος διαλογισμού.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb