The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το αγόρι που δεν πεινάει και δεν διψάει!

Μυστηριώδης ασθένεια του έχει κόψει την όρεξη και τη δίψα


Δημοσίευση ΝΟE 01, 2014

Το αγόρι που δεν πεινάει και δεν διψάει!

Η ιστορία του Landon Jones αποτελεί ένα μυστήριο για τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, καθώς δεν μπορούν να καταλήξουν με σιγουριά στα αίτια που προκαλούν στον μικρό ανορεξία και απώλεια δίψας. Όπως φαίνεται, το αγόρι έχει να φάει εδώ και έναν χρόνο, ενώ επιπλέον δεν θέλει να πίνει τίποτα. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το παιδί να ζυγίζει 30 κιλά και να μην μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες, ούτε να παρακολουθεί τα μαθήματα του σχολείου.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Οκτωβρίου, όταν ο Landon διαγνώστηκε με φλεγμονή στον αριστερό πνεύμονα, την οποία και αντιμετώπισαν οι γιατροί, όμως από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι διατροφικές διαταραχές. Τι κι αν δεκάδες γιατροί σε πέντε διαφορετικές πόλεις της Αμερικής εξέτασαν το αγόρι, κανείς τους δεν μπόρεσε να καταλάβει από πού προέρχεται αυτή η ασθένεια.

Πιθανότερη εξήγηση είναι πως ο 12χρονος υποφέρει από μια σπάνια δυσλειτουργία του υποθαλάμου, ενός τμήματος του εγκεφάλου που ελέγχει κάποιες από τις λειτουργίες του σώματος, μεταξύ των οποίων είναι η πείνα, η δίψα, η αρτηριακή πίεση και ο ύπνος. Τι κι αν οι γονείς του Landon έχουν προσπαθήσει με όλους τους πιθανούς τρόπους να τον ταΐσουν, εκείνος αρνείται πεισματικά και η κατάστασή του ολοένα και δυσκολεύει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb