The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το 4χρονο κορίτσι‑θαύμα: Σχεδιάζει σειρά ρούχων!

Είναι διάσημη και με πολλούς φαν!


Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2014

Το 4χρονο κορίτσι‑θαύμα: Σχεδιάζει σειρά ρούχων!

Η Mayhem είναι ένα παιδί-θαύμα, που έχει γεννηθεί για να δημιουργεί! Είναι μόλις 4 ετών και όμως έχει κλείσει συμβόλαιο με την εταιρεία ρούχων J.Crew και θα κυκλοφορήσει την πρώτη της συλλογή το καλοκαίρι του 2015. Τα κοριτσάκι ξεκίνησε να δημιουργεί ρούχα από χαρτί περιτυλίγματος, εμπνεόμενο από τις τουαλέτες που φορούσαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί, ενώ ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η μητέρα της μικρής, που αυτοαποκαλείται «βοηθός κατασκευάστρια φορεμάτων από χαρτί», ήταν εκείνη που δημιούργησε το Instagram προφίλ της Mayhem, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις δημιουργίες φορεμένες από τη μικρή.

Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης και των μεγάλων εταιρειών μόδας δεν άργησε να στραφεί προς το μέρος της, ενώ η Mayhem έγινε και σταρ της Vogue, λόγω των αξιολάτρευτων φωτογραφιών της. Το ταλέντο της φυσικά και δεν μπορούσε να μείνει αναξιοποίητο από τον κόσμο της μόδας και έτσι η εταιρεία ρούχων J.Crew, που εντυπωσιάστηκε από τα σχέδια της Mayhem, ήρθε σε επαφή μαζί της και της ζήτησε βοήθεια για τη νέα της συλλογή.

Εννοείται πως το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε πολύ και δέχτηκε την πρόταση και έτσι το καλοκαίρι του 2015 θα κυκλοφορήσει την πρώτη της συλλογή. Όπως όλοι, έτσι και ο επικεφαλής τής εν λόγω εταιρείας πιστεύει ότι αυτή η νεαρή έχει γεννηθεί για τον κόσμο της μόδας, ενώ από τα σχέδιά της φαίνεται πως λατρεύει τα χρώματα. Μάλιστα, δεν παραλείπει να δώσει τις στιλιστικές της συμβουλές στους συνομηλίκους της και λέει ότι κάθε κορίτσι της ηλικίας της θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του ένα μπλε και ένα λευκό φόρεμα, καθώς και ένα παντελόνι.

Χόμπι της Mayhem είναι το ποδήλατο και πιστεύει ότι το πιο ωραίο πράγμα πάνω της είναι τα μαλλιά της, ενώ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb