The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τι ακριβώς κάνει ένα «κουνελάκι» του Playboy;

Δουλεύει οκτάωρο ή κάνει και υπερωρίες;


Δημοσίευση ΟΚΤ 03, 2017

Τι ακριβώς κάνει ένα «κουνελάκι» του Playboy;

Τα «κουνελάκια» είναι το σήμα κατατεθέν του brand του Playboy, από τη στιγμή που  άνοιξε το πρώτο κλαμπ το 1960. Η φήμη τους έφθασε σε όλη την επικράτεια. Αρχικά σόκαρε και στη συνέχεια κέντρισε το ενδιαφέρον όλου του πληθυσμού.

Το όνομα προέρχεται πιθανότατα από μια ταβέρνα όπου έτρωγε συνήθως ο Χιου Χέφνερ ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις, το Bunny's Tavern («Η ταβέρνα του κουνελιού»).

Στην αρχή, τα «κουνελάκια» ήταν απλά νεαρές γυναίκες που εργάζονταν συνήθως ως σερβιτόρες στα κλαμπς. Όμως οι κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν ήταν αυστηροί κι όσες τους παρέβαιναν απολύονταν.

Αρχικά, τα «κουνελάκια» δεν επιτρέπεται να βγαίνουν ερωτικά ραντεβού με συναδέλφους ή πελάτες.

Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά να πίνουν αλκοόλ και να μασούν τσίχλα όσο εργάζονται.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του εκπαιδευτή τους, πρέπει πάντα να μιλούν σε όλους τους άνδρες εργαζόμενους στα κλαμπς με «ευχάριστη διάθεση και πνεύμα συνεργασίας».

Όσον αφορά την εμφάνισή τους, είναι υποχρεωμένες να μην φορούν κοσμήματα και αξεσουάρ πέρα από αυτά που συνοδεύουν τη στολή τους, την οποία πρέπει να επιδεικνύουν με χάρη και περηφάνια.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι πάντα περιποιημένες. Ιδιαίτερη φροντίδα πρέπει να δίνουν στην φουντωτή ουρά τους αφού είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια της στολής τους.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb