The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Θυμάστε τον Tom από το MySpace; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Μοιράζεται την πρώτη... selfie του


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2015

Θυμάστε τον Tom από το MySpace; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο δημιουργός του MySpace, Tom Anderson, που ήταν πάντα ο πρώτος φίλος κάθε χρήστη του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ένας όμορφος και χαμογελαστός νεαρός, που καλωσόριζε τον κόσμο στην σφαίρα της διαδικτυακής διασύνδεσης, πριν την εδραίωση του Facebook.

Σήμερα βέβαια ο Tom δεν δουλεύει για το MySpace, παρ' όλα αυτά συνεχίζει να χαμογελά και να είναι όμορφος.

Ο 44χρονος πλέον προγραμματιστής, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Instagram, είναι... συνταξιούχος και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, βγάζοντας φωτογραφίες. Και μπορεί να αποδέχεται και να συμβαδίζει με τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως ο τρόπος που τα χρησιμοποιεί δείχνουν το παρελθόν του.

Πλέον ο Tom ειδικεύεται στη φωτογραφία τοπίων της φύσης. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια μοιράστηκε μια σπάνια selfie του, η οποία, για κάποιον λόγο, κάνει τον χαμό της στο διαδίκτυο τώρα.

Βέβαια, μπορεί στη selfie του να μη γελάει, όπως στην άλλη φωτογραφία του, όμως μοιάζει πιο φρέσκος από ποτέ. Μήπως, άραγε, το μυστικό του είναι κάποια διατροφή, μιας και είχε αναφέρει στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας, πως πιστεύει ότι το σούσι είναι καλό για το δέρμα του;

Ίσως το σούσι, ίσως το ότι συνταξιοδοτήθηκε νέος, μπορεί να αποτελούν τα δικά του μυστικά αντιγήρανσης. Πάντως, ο Tom κατάφερε πολλά σε νεαρότερη ηλικία, ενώ στο κομμάτι της σελίδας που μιλάει για τον εαυτό του αναφέρεται ως «Πρόεδρος, Ιδρυτής & Πρώτος Φίλος του MySpace».

Όπως και να 'χει, φαίνεται πως οι χρήστες του διαδικτύου δεν ξεχνούν ποτέ τους πρώτους φίλους που κάνουν στα κοινωνικά μέσα, ενώ φαίνεται πως χάρηκαν ξαναβλέποντας τον παλιό τους γνώριμο, να μοιάζει πιο γλυκός από ποτέ!

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb