The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τη μαχαίρωσαν κι αυτή έβγαλε ματωμένες... selfie!

22χρονη στο Μαρόκο


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 02, 2014

Τη μαχαίρωσαν κι αυτή έβγαλε ματωμένες... selfie!

Πρόκειται για την 22χρονη Naomie Greenslade, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης ένα βράδυ την ώρα που επέστρεφε σπίτι της με φίλους μετά από έξοδο, στο Μαρόκο. Όπως λέει η ίδια, τι κι αν ήταν με παρέα και σε αυτήν υπήρχαν τρεις άντρες, τελικά δεν ήταν και τόσο ασφαλής.

Ένας ληστής θέλησε να της κλέψει την τσάντα, η οποία είχε μέσα μόλις 0,16 ευρώ και όταν η κοπέλα αντιστάθηκε, αυτός δεν δίστασε να τη μαχαιρώσει, προκαλώντας της τραύμα από τον γοφό έως το γόνατο.

Το τραύμα της άτυχης κοπέλας έχει πλάτος 5 και μήκος 30 εκατοστά. Η Greenslade λέει πως πριν την ώρα της επίθεσης άκουσε τις φίλες της να ουρλιάζουν, εκεί που περπατούσαν κανονικά και μιλούσαν, και έτσι αντιλήφθηκε ότι κάτι θα συμβεί. Μάλιστα, η περιοχή στην οποία διαδραματίστηκε το γεγονός είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους και τουριστικούς δρόμους. Το καλό είναι πως ο δράστης πιάστηκε και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα φόνου, ενώ η κοπέλα τη γλύτωσε με κάτι παραπάνω από 20 ράμματα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb