The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τέλος στις selfies, ήρθαν οι bothies για να αλλάξουν τα social media!

Μια καινούργια συσκευή αλλάζει τα δεδομένα


Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2017

Τέλος στις selfies, ήρθαν οι bothies για να αλλάξουν τα social media!

Πείτε τέλος στις selfies και φυσικά στα selfie sticks, ήρθαν οι bothies και θα αλλάξουν τα δεδομένα στο Facebook και το Instagram.

Οι bothies είναι το νέο trend ου κάνει την εμφάνιση του στο Facebook χάρη στην δυνατότητα Dual Sight που προσφέρουν κάποια smartphones και ειδικά το νέο Nokia 8, να φωτογραφίζεις ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες.

Πλέον με ένα click μπορείς να δείξεις τον κόσμο μπροστά σου αλλά και όσα συμβαίνουν πίσω σου. Ενώ το ίδιο εύκολο και εντυπωσιακό είναι και το live βίντεο σε Facebook και YouTube, αφού θα μπορείς να κινηματογραφήσεις σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες.

Η βασική διαφορά των bothies είναι ότι πλέον μπορείς να καταγράφεις και να μοιράζεσαι τις καθημερινές σου εμπειρίες αλλά και τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου όπως εσείς και οι φίλοι σας τις ζήσατε την πρώτη φορά.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού βλέπεις ταυτόχρονα την οπτική δύο ανθρώπων και το πώς αντιδρούν σε ένα κοινό γεγονός. Η όλη εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη με την τεχνολογία ΟΖΟ που λανσάρει στις κινητές συσκευές η Nokia και δίνει την δυνατότητα να καταγράφεις βίντεο με ήχο 360 μοιρών κάνοντας τα βίντεο σου ακόμα πιο "αληθινά".

Βρείτε το νέο Nokia 8 ΕΔΩ

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb