The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στην Μύκονο ο Leonardo DiCaprio παρέα με τέσσερις φίλους του

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν στην παρέα βρίσκεται και η Nina Agdal


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 27, 2016

Στην Μύκονο ο Leonardo DiCaprio παρέα με τέσσερις φίλους του

Διακοπές στο νησί των ανέμων θα κάνει ο Leonardo DiCaprio, που μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του έφθασε χθες με το ιδιωτικό του τζετ στο Νησί των Ανέμων, όπου θα μείνει για μια εβδομάδα.

Ο ηθοποιός θα προτιμήσει κάποια πολυτελή ιδιωτική βίλα. Μάλιστα, έχει νοικιάσει για τις μέρες που θα περάσει στη Μύκονο και σκάφος για κοντινές εξορμήσεις αλλά και για βουτιές μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν στο νησί βρεθεί και το super model Νina Agdal με την οποία φαίνεται να έχει σχέση ο ηθοποιός, καθώς οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν πρόσφατα να φιλιούνται με πάθος, σε παραλία στο Μαλιμπού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, DiCaprio και Agdal είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες και όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, δείχνουν αρκετά ερωτευμένοι. Με φιλιά, αγκαλιές και παιχνίδια στην άμμο ο σταρ του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τον δεσμό του με τη νεαρή.

O DiCaprio και η Nina Agdal

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb