The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σε δημοπρασία το DNA και αντικείμενα της Madonna

Στα δικαστήρια η τραγουδίστρια


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 19, 2017

Σε δημοπρασία το DNA και αντικείμενα της Madonna

Την έντονη αντίδραση της Madonna πυροδότησε μία δημοπρασία με προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και δείγματα του… DNA της!

Η δημοπρασία περιελάμβανε 22 προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας, όπως εσώρουχα, ιδιωτικές φωτογραφίες από ένα bachelor party, κασέτες με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, μια ερωτική επιστολή από τον πρώην φίλο της, Tupac Shakur, που αναφερόταν στον χωρισμό τους και μία βούρτσα με τρίχες της.

Έξαλλη, η «βασίλισσα της ποπ» κινήθηκε νομικά και εξασφάλισε κατεπείγουσα δικαστική απόφαση από τον δικαστή Gerald Leibovitz του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μανχάταν που απαγορεύει τη δημοπράτηση των αντικειμένων της.

Όπως αναφέρει στην προσφυγή της, δεν είχε συνειδητοποιήσει καν ότι η επιστολή του πρώην συντρόφου της δεν βρισκόταν πια στην κατοχή της και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικότητά της. «Καταλαβαίνω ότι δείγμα του DNA μου θα μπορούσε να ληφθεί από τις τρίχες των μαλλιών μου. Είναι εξοργιστικό και απίστευτα προσβλητικό ότι το DNA μου επρόκειτο να πουληθεί στο ευρύ κοινό», προσθέτει.

Πάντως, εκπρόσωπος του οίκου δημοπράτησης δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της Madonna είναι αβάσιμοι και η προσωρινή διαταγή θα καταπέσει στο δικαστήριο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb