The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς να πίνετε όλο το βράδυ... μένοντας νηφάλιοι!

Οι 9 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε, όταν η νύχτα προμηνύεται μεγάλη


Δημοσίευση ΟΚΤ 03, 2015

Πώς να πίνετε όλο το βράδυ... μένοντας νηφάλιοι!

Γενικά, όταν βγαίνετε έξω θα πρέπει να πίνετε με σύνεση, ώστε να αποφύγετε τις άσχημες συνέπειες της κατάχρησης του αλκοόλ. Παρ' όλα αυτά, αν κάποιο βράδυ αποφασίσετε να το ξενυχτήσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε 9 χρυσούς κανόνες, με τους οποίους θα μπορείτε να πίνετε σε όλη τη διάρκεια της εξόδου σας, χωρίς να μεθύσετε.

Έχουμε και λέμε:

1. Ξεκινήστε χαλαρά, όπως π.χ. με ένα ποτήρι κρασί ή ένα απεριτίφ. Και η όρεξή σας θα ανοίξει για να φάτε, και δεν θα ζαλιστείτε στα πρώτα ποτά.
2. Φάτε ελαφριά και όχι πλήρες δείπνο πριν βγείτε.
3. Σκεφτείτε τα ποτά σας σαν μενού. Για παράδειγμα, αρχίστε με κρασί, έπειτα πιείτε μια μπίρα και στη συνέχεια περάστε στα λευκά οινοπνευματώδη, με αποκορύφωμα τα σκουρόχρωμα.
4. Πιείτε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της εξόδου σας, ενδιάμεσα στα ποτά.
5. Όταν αρχίσουν τα σφηνάκια, αποφύγετέ τα.
6. Κάντε ένα διάλειμμα για μπίρα, ανάμεσα στα κοκτέιλ και τα βαριά ποτά.
7. Παραγγείλετε με σύνεση και απολαύστε το ποτό σας γουλιά γουλιά.
8. Αποφύγετε τα γιατροσόφια, τύπου γρήγορος καφές ή ένα ενεργειακό ποτό, για να έρθετε στα ίσια σας, καθώς οι άσχημες συνέπειες δεν θα αργήσουν να φανούν.
9. Γίνετε κοινωνικοί. Πιάστε κουβέντα με τον μπάρμαν και πείτε του τι έχετε πιει μέχρι στιγμής, ώστε να σας συμβουλεύσει για τα επόμενα ποτά σας.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb