The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς ήταν τα σπίτια των πρωταγωνιστών στo «Friends»

Φωτογραφίες από τα γνωστά διαμερίσματα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2015

Πώς ήταν τα σπίτια των πρωταγωνιστών στo «Friends»

Τα σπίτια των πρωταγωνιστών του «Friends» έμειναν αξέχαστα!

Οι μωβ τοίχοι στο σπίτι της Monica, το ποδοσφαιράκι στο διαμέρισμα του Joey, το καθώς πρέπει καθιστικό του Ross ή το μποέμ διαμέρισμα της Phoebe είναι σκηνικά που μπορείς να τα φέρεις στη μνήμη σου εύκολα, καθώς ήταν τα σκηνικά που έβλεπες για 10 χρόνια!

Το παραπάνω λοιπόν είναι το σαλόνι της Monica, με μωβ τοίχους, έντονα χρώματα στα αντικείμενα και τα διακοσμητικά, αλλά με ουδέτερα και απαλά χρώματα στα έπιπλα. Στην κουζίνα επικρατεί το γαλάζιο χρώμα των ντουλαπιών.

Στο σπίτι του Joey τα περισσότερα έπιπλα είναι μπεζ, με κάποιες εξάρσεις άλλων χρωμάτων, όπως ο καναπές ή οι μεγάλες πολυθρόνες (που άνοιγαν για να μπαίνουν τα πόδια του Joey και του Chandler όταν έβλεπαν αγώνα). Ένα εργένικο διαμέρισμα.

To διαμέρισμα της Phoebe δεν ήταν πολύ γνωστό, γιατί συνήθως τα γυρίσματα γίνονταν είτε στα άλλα διαμερίσματα, είτε στο καφέ Central Perk. Όμως ήταν εξίσου όμορφο με τα άλλα, με πράσινες αποχρώσεις, μπορντώ πολυθρόνα και κόκκινα μαξιλαράκια - αρκετά μποέμ, σαν την ιδιοκτήτριά του.

To διαμέρισμα του Ross είναι ένα σωστό διαμέρισμα για καθηγητή. Αυστηρό, με δερμάτινο καναπέ, καφέ τοίχους, γραφείο στο χώρο του σαλονιού κ.ο.κ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb