The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς αυτή η γυναίκα πλήρωσε 4 δολάρια για πράγματα αξίας 1800 δολαρίων

Πονηρές μάνα και κόρη...πιάστηκαν την τελευταία στιγμη!


Δημοσίευση ΝΟE 13, 2017

Πώς αυτή η γυναίκα πλήρωσε 4 δολάρια για πράγματα αξίας 1800 δολαρίων

Πανέξυπνες ή εντελώς χαζές;

Στην Αμερική υπάρχουν όπως ίσως γνωρίζετε πολλά καταστήματα με αυτόματα ταμεία, στα οποία απλώς χτυπάς το barcode του προϊόντος και πληρώνεις το σύνολο. Αυτό μπορεί να ισχύσει σε όλα τα προϊόντα, ακόμη κι αν, για παράδειγμα αγοράσεις μια τηλεόραση!

Κάτι τέτοιο έχουμε στην παρακάτω ιστορία, αλλά καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Τα καταστήματα Walmart μπορεί να είναι γνωστα για τις χαμηλές τιμές τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν φορητό υπολογιστή που κοστίζει όσο ένας καφές! Πρόσφατα, μια γυναίκα στο Walmart της Φλόριντα προσπάθησε να αγοράσει  ηλεκτρονικά είδη για μόλις 3.80 δολάρια τα οποία κόστιζαν στην πραγματικότητα 1.800 δολάρια!

ΠΩΣ;

Τo λάπτοπ και τα βιντεοπαιχνίδια αλλά και άλλα αντικείμενα που ήταν στο καλάθι της κόστιζαν 1.800 δολάρια ΜΟΝΟ ΠΟΥ η Cheyenne Amber West και η μαμά της έβγαλαν τα αυτοκόλλητα με την πραγματική τιμή και τους έβαλαν άλλες τιμές! Και τα είχαν σχεδόν καταφέρει...είχαν φτάσει στο μηχάνημα και άρχισαν να "χτυπούν" τα προϊόντα με την ελπίδα να μην δει κανείς πως οι τιμές τους δεν ταιριάζουν με τα αυτοκόλλητα.

Μάνα και κόρη είχαν καταφέρει να σαρώσουν όλα τα αντικείμενα τους μέσω του μηχανήματος πληρώνοντας μόνο 3,80 δολάρια, πήραν την απόδειξη και πλησίασαν την πόρτα, όταν ένα άτομο από την ασφάλεια που τις παρατηρούσε, τις προσέγγισε... και πλέον ήταν ξεκάθαρο, την είχαν πατήσει! Η κόρη συνελήφθη ενώ η μητέρα την γλίτωσε!

Oι υπάλληλοι πάντως στο Walmart είπαν πως δεν τους εξέπληξε το κόλπο της, μιας και κάθε μέρα 2-3 άτομα συλλαμβάνονται για τέτοια περιστατικά...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb