The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στο... κρύωμα

Γκρίνιες, υπομονή, ασπιρίνες και ταλαιπωρία


Δημοσίευση ΟΚΤ 27, 2016

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στο... κρύωμα

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στην αρρώστια; Τι κάνει όταν ο πυρετός δεν πέφτει! Διαβάστε και θα μάθετε!

Κριός

Εκνευρίζεται που νιώθει τόσο αδύναμος. Δεν έχει κέφι για τίποτα και βρίζει θεούς και δαίμονες. Δεν δέχεται πως δεν θα μπορέσει να κάνει όσα θέλει! Θα το παλέψει μέχρι τέλους!

Ταύρος

Αν δεν έχει υψηλό πυρετό είναι σχεδόν χαρούμενος. Θα κάτσει να ξεκουραστεί, θα φάει καλά! Εκτός και αν αναγκαστεί να φάει μόνο φρυγανιές ή νερόβραστες σούπες. 

Δίδυμοι

Βγαίνει βόλτες ακόμη και με πυρετό, δεν τον κρατάς με τίποτα στο κρεβάτι, γίνεται χειρότερα και ξανακοιμάται. 

Καρκίνος

Τεράστια ευκαιρία για γκρίνια μέχρι το θεό. Το καλύτερό του βέβαια, γιατί έτσι και γκρινιάζει και τον φροντίζουν. Κάνει λες και πεθαίνει, ενώ έχει απλά συνάχι. 

Λέων

Νιώθει πως δεν του αξίζει τέτοια κατρακύλα. Από τη μία βέβαια η προσοχή είναι στραμμένη πάνω του, το οποίο είναι καλό, από την άλλη δεν θέλει να τον λυπούνται κιόλας!

Παρθένος

Μα πώς έχασε τον έλεγχο της υγείας του και αρρώστησε; Ποιος τόλμησε και τον κόλλησε γρίπη; Έχει όμως ήδη τα πάντα - βιταμίνες, φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και αντιπυρετικά στο πρώτο συρτάρι. 

Ζυγός

Ευκαιρία έψαχνε για να κοιμηθεί. Γενικώς θα κοιμάται όλη μέρα. Δεν δέχεται επισκέψεις. 

Σκορπιός

Θέλει την ησυχία του, την απομόνωσή του και όταν είναι έτοιμος θα βγει από το δωμάτιο. Αφήστε τον - θα γιάνει μόνος του! 

Τοξότης

Σιγά μην μείνει κρεβατωμένος όταν η παρέα του θα καλοπερνά σε κλαμπ και μπουζούκια. Βγαίνει με πυρετό 38, γυρίζει πίσω χειρότερα απ'ό,τι ήταν, και περνά άλλες τόσες μέρες για να αναρρώσει.

Αιγόκερως

Δεν μπορεί να νιώθει πως είναι ανήμπορος και δεν μπορεί να δουλέψει. Το παλεύει όσο δεν πάει και μπράβο του. Αλλά καταρρέει. 

Υδροχόος

Αντιδραστικός και νευρικός, δεν παίρνει τα φάρμακά του, δεν ακολουθεί καμία οδηγία.

Ιχθύες

Ήσυχος, ήρεμος. Κοιμάται, τρώει, παίρνει την αντιβίωσή του. Repeat. 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb