The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πρώτοι οι Γερμανοί στις επεμβάσεις αυξητικής πeους

Οι ειδικοί υπόσχονται έως 6 εκ. παραπάνω


Δημοσίευση ΑΥΓ 01, 2014

Πρώτοι οι Γερμανοί στις επεμβάσεις αυξητικής πeους

Τη φήμη των Λατίνων εραστών προσπαθούν να κλέψουν οι Γερμανοί, οι οποίοι, μη έχοντας τα ανάλογα... προσόντα, καταφεύγουν στο τραπέζι του χειρουργού για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής Αισθητικής (ISAPS), που δημοσίευσε ο Guardian, την πρωτιά στην αυξητική πeους καταλαμβάνει η Γερμανία, με 2.786 επεμβάσεις να έχουν σημειωθεί μόνο το 2013.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας στους πέντε που υποβλήθηκαν σε τέτοιου είδους επέμβαση ήταν Γερμανός, ενώ, όπως αναφέρει το Γερμανικό Κέντρο Ουρολογίας και Φaλλοπλαστικής, έχουν σημειωθεί πάνω από 6.000 τέτοιου είδους επεμβάσεις από την αρχή της λειτουργίας του.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, οι ειδικοί υπόσχονται ότι μπορούν να χαρίσουν 3-6 εκ. μήκους στο μόριο και 2-3 εκ. στην περιφέρεια, με το κόστος να αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στον κόσμο σημειώθηκαν περίπου 15.414 πλαστικές αυτού του είδους, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Βενεζουέλα, με τέσσερις στους 100.000 ενήλικες να αφήνονται στα ικανά χέρια των χειρουργών και στην τελευταία θέση έρχονται οι Ιρανοί, με μόλις 12 επεμβάσεις.

Παράλληλα, πρώτη στο σύνολο των πλαστικών επεμβάσεων κατατάσσεται η αυξητική στήθους, με 1,6 εκατ. να έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, και ακολουθούν η λιποαναρρόφηση, η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb