The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πρώην διάσημου τραγουδιστή σκότωσε και έκαψε τη νταντά των παιδιών της

Βρήκαν το νεκρό καμμένο σώμα στον κήπο της


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2017

Πρώην διάσημου τραγουδιστή σκότωσε και έκαψε τη νταντά των παιδιών της

Η πρώην φίλη ενός μέλους του διάσημου βρετανικού ποπ συγκροτήματος Boyzone βρέθηκε υπό κράτηση στο κρατητήριο μετά την σύλληψή της. Είχε σκοτώσει και κάψει τη νταντά της.

Η Sabrina Quider (34 ετών), συνελήφθη όταν οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία και ανέφεραν πως κάτι ογκώδες καίγεται στον κήπο της.

Η αστυνομία έσπευσε στο Southfields, ένα εύπορο προάστιο του νότιου Λονδίνου και έφτασε στο σπίτι της Quider. Το σώμα ήταν εντελώς καμένο, και δεν μπορούσαν να καθορίσουν την ηλικία ή ακόμα και το φύλο. Έπειτα διαπιστώθηκε πως ήταν η νταντά της Quider.

Η Γαλλίδα νταντά, ονόματι Sophie Lionett, που είχε έρθει στο Λονδίνο για να μάθει αγγλικά, ζούσε με την Quider στο σπίτι της για 14 μήνες φροντίζοντας την τρίχρονη κόρη και τον εξάχρονο γιο της.

Το θύμα

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb