The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Προβλήματα δημιουργεί... το διαμέρισμα της Carrie του «Sex And The City»!

Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2014

Προβλήματα δημιουργεί... το διαμέρισμα της Carrie του «Sex And The City»!

Από τότε που είπαν το «ναι» στην παραγωγή του «Sex And The City» για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος στην πολυκατοικία τους για τις ανάγκες της δημοφιλούς σειράς, οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων διαμερισμάτων του συγκροτήματος κατοικιών έχουν διαρκώς θέματα. Γιατί, όπως ανέφεραν, δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα εδώ και χρόνια, κατά την οποία να μην έρθει τουρίστας ή ντόπιος να φωτογραφηθεί ή να φωτογραφήσει τα διάσημα σκαλοπάτια τα οποία ανεβοκατέβηκε χιλιάδες φορές η Carrie!

Γιατί «Sex And The City» είναι αυτό... και τα «SATC tours» που γίνονται στη Νέα Υόρκη (αλλά και οι τουρίστες που έχουν ήδη βρει στο Ίντερνετ πού ακριβώς έγιναν τα γυρίσματα της σειράς) έκαναν τη γειτονιά... αξιοθέατο. Γι' αυτό και έχουν βάλει αλυσίδα απαγόρευσης, ώστε να μην ανεβαίνει κανείς τις σκάλες και φωτογραφίζεται.

Έπειτα, η Sarah Jessica Parker είπε να εκμεταλλευτεί το παλιό της στέκι και πριν μερικές μέρες πήγε και η ίδια στο γνωστό σημείο και φωτογραφήθηκε με τη σειρά παπουτσιών που σχεδίασε η ίδια... κάτι που εξόργισε τους γείτονες και ιδιοκτήτες!

Πάντως, αν κάποιος έχει δικαίωμα να φωτογραφηθεί εκεί, μάλλον είναι η Parker!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb