The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Προσπάθησε να μπει στο σπίτι του αγαπημένου της και σφήνωσε στην καμινάδα

Είχε εμμονή μαζί του και την πλήρωσε ακριβά


Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2014

Προσπάθησε να μπει στο σπίτι του αγαπημένου της και σφήνωσε στην καμινάδα

Η 30χρονη Genoveva Nunez-Figueroa από την Καλιφόρνια θέλησε να μπει μέσα στο σπίτι του άνδρα με τον οποίο είχαν βγει μερικά ραντεβού μετά τη διαδικτυακή τους γνωριμία, γλιστρώντας από την... καμινάδα του.

Όμως το σχέδιό της ανατράπηκε, καθώς, στην προσπάθειά της, σφήνωσε στα τοιχώματα της καμινάδας.

Κάποιος γείτονας έτυχε να ακούσει το κλάμα της και ειδοποίησε την άμεση βοήθεια και σε λίγο πυροσβεστική και ασθενοφόρο ήταν έξω από την κατοικία του άνδρα. Δύο ώρες μετά, η γυναίκα κατάφερε να βγει από την καμινάδα, αφού η πυροσβεστική την έλουσε με σαπούνι, για να γλιστρήσει, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στη συνέχεια συνελήφθη, με την κατηγορία παραβίασης ιδιωτικού χώρου, καθώς και για την παροχή ψεύτικων πληροφοριών στις αρχές. Ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιεύτηκε, δήλωσε ότι πρόκειται για κάτι παράξενο, αφού είχε βγει μόλις έξι ραντεβού με την 30χρονη γυναίκα.

Το κόστος της εγγύησης για τη Nunez-Figueroa είναι 2.500 δολάρια, τα οποία δέχτηκε να πληρώσει η οικογένειά της, διότι, όπως λένε, είναι ένα καλό άτομο, ενώ η δίκη της υπόθεσης θα γίνει σήμερα. Βέβαια, οι λόγοι που την ώθησαν σε αυτήν την πράξη είναι ακόμα άγνωστοι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb