The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποιοι celebrities βολτάρουν με ποδήλατο

Οι σταρ και τα δίτροχα τους


Δημοσίευση ΟΚΤ 01, 2016

Ποιοι celebrities βολτάρουν με ποδήλατο

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη μόδα η μετακίνηση με ποδήλατο στις πόλεις, αφού είναι και οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον. Επιπλέον, αν ποδηλατείτε συχνά κρατάτε και το σώμα σας σε φόρμα.

Εκτός από τον από κόσμο όμως, το ποδήλατο φαίνεται ότι αρέσει πολύ και στους διάσημους, οι οποίοι έχουν αποθανατιστεί αρκετές φορές από τους φακούς των φωτογράφων να απολαμβάνουν βόλτες με το δίτροχο τους.

Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς:

Diane Kruger: Ντύθηκε casual, και βγήκε στο δρόμο σούπερ σικ

Jessica Biel: Από το κορμί της όλοι καταλαβαίνουν ότι της αρέσει η γυμναστική, επομένως και το ποδήλατο είναι μια από τις δραστηριότητες που επιλέγει για να ασκηθεί.

Andriana Lima: Φανταστείτε να δείτε το πανέμορφο μοντέλο να ποδηλατεί με τις φόρμες της στους δρόμους του Μαϊάμι. Σίγουρα οι άντρες που θα την συναντήσουν θα είναι πολύ τυχεροί.

Beyonce: Και η Queen B ανήκει στους fan της ποδηλασίας, αφού συχνά πυκνά χρησιμοποιεί το δίτροχο της στους δρόμους και τα πάρκα της Νέας Υόρκης.

Brad Pitt & Angelina Jolie: Πριν το χωρισμό του, το ζευγάρι έπαιρνε τα παιδιά του, όσο ήταν μικρά και έκαναν όλοι μαζί βόλτες με τα ποδήλατα μέσα στην πόλη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb