The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ουκρανός φωτογράφος διαφημίζει ελληνικό νησί και γίνεται viral!

Παρουσιάζει τη Νίσυρο μέσα από το δικό του βίντεο


Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2015

Ουκρανός φωτογράφος διαφημίζει ελληνικό νησί και γίνεται viral!

Ποια διαφήμιση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για μια χώρα, από τα δημοσιευμένα σχόλια των ευχαριστημένων επισκεπτών της;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Vladimir Rusnaq, ενός φωτογράφου που επισκέφθηκε τον περασμένο Μάιο την Ελλάδα και γύρισε τα νησιά του Αιγαίου με ένα ιστιοπλοϊκό.

Φαίνεται πως ο Vladimir εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τόπου και δημιούργησε το δικό του βίντεο για το «μαγικό νησί», τη Νίσυρο, το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο, αναρτώντας το στο κανάλι του στο YouTube και διαφημίζοντας έτσι, με τον πιο απλό, φυσικό και άμεσο τρόπο, τη χώρα μας.

Ο ίδιος αποτελεί ένα παράδειγμα των τουριστών που αφότου επισκεφθούν την Ελλάδα, στη συνέχεια κάνουν τη μεγαλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό στην πατρίδα τους, μέσα από την παρουσίαση των προσωπικών τους εμπειριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb