The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι Smokey Bandits στο E‑Radio.gr

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Bolivar Beach Bar


Δημοσίευση ΜΑΙ 28, 2014

Οι Smokey Bandits στο E‑Radio.gr

Οι μουσικές τους μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι από τις πρώτες νότες. Μιξάρουν ετερόκλητους ήχους, μπερδεύουν διάφορα είδη μουσικής και ζουν σε έναν μουσικό κόσμο που έφτιαξαν οι ίδιοι. Το project του Δημήτρη Νάσσιου και του Γιώργου Φωτιάδη, που ξεκίνησε το 2007, επιστρέφει με νέο δίσκο, ενώ ανυπομονούμε για την εμφάνισή τους στο opening του Bolivar Beach Bar στις 30 Μαΐου.

Από το 2007 έως σήμερα έχετε ανακαλύψει βασικές αλλαγές στη μουσική σας;

Οι νέες μας συνθέσεις είναι λίγο πιο minimal από ορχηστρική πλευρά, με λιγότερους μουσικούς σε σχέση με το «Debut».

Τι θυμάστε από τη MySpace εποχή;

Όχι πολλά πράγματα. Tο Ιnternet σίγουρα βοήθησε πολύ στο να παρουσιάσεις τη δουλειά σου σε όλο τον κόσμο.

Πώς είναι να δουλεύεις παρέα με κάποιον άλλο τη μουσική που παράγεις; Έχει δυσκολίες ή είναι περισσότερο διασκεδαστικό;

Όλοι οι μουσικοί που συνεργαστήκαμε για το «Debut» είναι πραγματικοί φίλοι και παλαιότεροι συνεργάτες σε διάφορα άλλα μουσικά μας project. Η πηγή ενέργειας είναι το βασικότερο στοιχείο για μια επιτυχημένη συνεργασία. Εννοείται ότι είναι τέλεια φάση.

Yπάρχει κάποιo live σας που θυμάστε ιδιαίτερα από όλα αυτά τα χρόνια;
Θέατρο Βράχων με Shantel & Ojos De Brujo στο Festival Kosmos.

Μιλήστε μας για το νέο σας άλμπουμ «Rehab».
Η νέα μας κυκλοφορία ονομάζεται «Rehab» και είναι μικρού μήκους και αποτελεί soundtrack του φετινού μας καλοκαιριού, ελπίζουμε να σας αρέσει.

Έχετε πει πως στόχος σας είναι να εκσυγχρονίσετε τα χθες σε κάτι που οι νεότερες γενιές μπορούν να εκτιμήσουν σήμερα. Πιστεύετε πως το έχετε πετύχει, μετά από 7 χρόνια;
Χμμ, πολύ σοβαρό μας ακούγεται τώρα αυτό το statement! lol

Mπερδεύετε τη swing μουσική με την jazz και τη βαλκανική μουσική με μαράκες και κόνγκας. Ποιο είδος τελικά αγαπάτε περισσότερο;
Παρουσιάζουμε τη μουσική μέσα από τη δική μας οπτική γωνία, μιξάροντας όλα τα στοιχεία που αγαπάμε, αλλά και που πιστεύουμε πως λείπουν από τη σύγχρονη μουσική, τα πάμε καλά.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;
Θα συνεχίσουμε με κυκλοφορίες μικρού μήκους, θέλουμε να κυκλοφορούμε τα νέα μας κομμάτια όσο το δυνατόν πιο άμεσα, από τη στιγμή που είναι έτοιμα.

https://www.facebook.com/smokeybandits
https://soundcloud.com/smokey-bandits
https://twitter.com/Smokey_Bandits

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb