The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι άγνωστες κόρες του Πούτιν

Μυστήριο η ζωή τους


Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2014

Οι άγνωστες κόρες του Πούτιν

Μυστήριο ακολουθεί τις κόρες του Πούτιν, τόσο, που αμφισβητούνται ακόμη και οι φωτογραφίες για τη γνησιότητά τους.

Η Μαρία και η Γεκατερίνα Πούτιν είναι οι δυο κόρες του προέδρου και φυλάσσονται αυστηρά από την FSB, τη σύγχρονη εκδοχή της KGB. Σταμάτησαν να φοιτούν στο δημόσιο σχολείο τους και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης όταν ο πατέρας τους ανέβηκε στην εξουσία. Μάλιστα, λέγεται πως τελείωσαν το πανεπιστήμιο στην Αγία Πετρούπολη με ψεύτικα ονοματεπώνυμα, για να μην τις καταλάβει κανείς.

Η 29χρονη Μαρία και η 27χρονη Γεκατερίνα ζουν στο παρασκήνιο, υπερπροστατευμένες. 

Λέγεται ότι η Γεκατερίνα ήταν έτοιμη το 2010 να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν γιος ενός Νοτιοκορεάτη ναυάρχου, όμως ο γάμος δεν έγινε ποτέ. Η Μαρία συζεί με τον αρραβωνιαστικό της, που λέγεται πως είναι Ολλανδός αρχιτέκτονας. Το Κρεμλίνο πάντως αρνούνταν την ύπαρξη της σχέσης και ο ίδιος ο πρόεδρος δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι κάποια από τις δύο κόρες του είναι παντρεμένη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb