The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο viral πιτσιρίκος που ζήτησε βοήθεια από το διαδίκτυο

Ανταπόκριση των χρηστών του διαδικτύου στην έκκλησή του


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2015

Ο viral πιτσιρίκος που ζήτησε βοήθεια από το διαδίκτυο

Ο Sam Griner είναι ο μπόμπιρας που μόλις στους 11 μήνες της ζωής του κατάφερε να γίνει ένα διαδικτυακό meme, μια μορφή viral, εμφανιζόμενος σε εικόνες με πολλές παραλλαγές και συνοδεύοντας με τη φατσούλα του σχόλια άλλοτε ειρωνικά και άλλοτε αστεία. Σίγουρα θα έχετε δει φωτογραφίες του μικρού με το γεμάτο αυτοπεποίθηση πρόσωπο να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όχι μόνο.

Πριν λίγες ημέρες, το παιδί-θαύμα, όπως είναι γνωστός ο Sam, ήρθε πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της ασθένειας του πατέρα του, Justin, η οποία έκανε απαραίτητη μια πανάκριβη μεταμόσχευση νεφρού.

Ο 39χρονος πατέρας του μικρού είχε διαγνωστεί από το 2006 με νεφρική ανεπάρκεια και από το 2009 και έπειτα έκανε συνεχώς αιμοκαθάρσεις, ενώ τελικά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα του γιου του, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα μέσα από την ιστοσελίδα εξεύρεσης πόρων GoFundMe.com και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα μεγάλα ιατρικά έξοδα.

Τελικά, η καμπάνια προβλήθηκε πολύ από τα μέσα και οι χρήστες ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα και μαζικά, καθώς μέσα σε 7 ημέρες το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ανώνυμες δωρεές ξεπέρασε το ποσό-στόχο των 75.000 δολαρίων που χρειάζονταν, φτάνοντας συνολικά τα 95.870 δολάρια. Και όπως ήταν αναμενόμενο, το μωρό-επιτυχία ευχαρίστησε το κοινό του με μια ακόμα φωτογραφία!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb