The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ο Βέλγος μαρκετίστας που μετακόμισε σε ένα δάσος για να ζήσει ως κυνηγός

Η εκπληκτική ιστορία του Angelo Valkenborg, που βρήκε την ευτυχία στη φύση


Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2015

Ο Βέλγος μαρκετίστας που μετακόμισε σε ένα δάσος για να ζήσει ως κυνηγός

Ο Angelo Valkenborg είναι από τους ανθρώπους που τα είχε όλα στη ζωή του –μια δουλειά, έναν γάμο και ένα όμορφο σπίτι–, όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως τίποτα από όλα αυτά δεν τον έκανε ευτυχισμένο.

Έτσι λοιπόν, σε ηλικία 31 ετών, ο Αngelo, που δούλευε σε εταιρεία μάρκετινγκ, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να μετακομίσει σε ένα δάσος της Σλοβενίας, ώστε να ζήσει σαν κυνηγός.

Ο νεαρός άνδρας πάντα έτρεφε μια αγάπη για τη φύση και έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, είχε μάθει διάφορες τεχνικές επιβίωσης στο φυσικό περιβάλλον.

Στο δάσος της Σλοβενίας, όπου ζει πλέον, έχει δημιουργήσει τη δική του καλύβα με τα εργαλεία του, ενώ όσον αφορά τη διατροφή του, μαζεύει μούρα, τσουκνίδες και βατράχια, αλλά ορισμένες φορές αγοράζει και κρεάς από ένα τοπικό χωριό, καθώς το κυνήγι χωρίς άδεια στη χώρα που ζει θεωρείται λαθροθηρία.

Βέβαια, ο 31χρονος δεν είναι εντελώς αποκομμένος από τον κόσμο, μιας και διαθέτει ένα smartphone, το οποίο φορτίζει με ηλιακή ενέργεια, αλλά και ένα αυτοκίνητο στο τέρμα του δάσους, που το χρησιμοποιεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Μέχρι στιγμής, ο Valkenborg έχει ταξιδέψει στον Καναδά, στη Σιβηρία και στην Αλάσκα, ενώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα της ζωής του μέσα από τη σελίδα του στο Instangram.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb