The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

O Jimmy Kimmel έκανε κολονοσκόπηση on camera

Δείτε το video


Δημοσίευση ΜΑΡ 21, 2018

O Jimmy Kimmel έκανε κολονοσκόπηση on camera

Η εν λόγω εξέταση μπορεί να εντοπίσει πρώιμες ενδείξεις για καρκίνο του παχέος εντέρου και η παγκόσμια ιατρική κοινότητα συστήνει σε όλους τους άντρες να κάνουν αυτή την προληπτική εξέταση μόλις περάσουν την ηλικία των 50 ετών.

Και ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel, τον οποίο πρόσφατα απολαύσαμε και ως οικοδεσπότη της βραδιάς των Όσκαρ, πριν λίγους μήνες γιόρτασε και ο ίδιος τα 50α του γενέθλια.

Και τώρα θέλοντας να στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλους τους άντρες, δέχτηκε να κάνει κολονοσκόπηση και έδειξε όλη τη διαδικασία στην εκπομπή του.

Ο Jimmy είχε στο πλευρό του τη διάσημη δημοσιογράφο Katie Couric και δεν έχασε ούτε στιγμή το χιούμορ του λέγοντας "η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά κάμερα"

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb