The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

O 33χρονος που έχει κάνει 50 πλαστικές και δεν σκέφτεται να σταματήσει

Τον αποκαλούν «ζωντανό Ken»


Δημοσίευση ΦΕΒ 23, 2017

O 33χρονος που έχει κάνει 50 πλαστικές και δεν σκέφτεται να σταματήσει

Οι πλαστικές είναι ακριβές. Και αν έχει κάνει πενήντα, τότε, φανταστείτε ότι πρέπει να έχουν ξοδευτεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ο Rodrigo Alves δεν δίστασε να ξοδέψει 373.000 λίρες, ώστε να αποκτήσει την εμφάνιση που θέλει. Τον αποκαλούν «ζωντανό Ken» (από την γνωστή κούκλα) και βρίσκεται ήδη στο Λος Άντζελες για την επόμενη επέμβασή του.

Ο 33χρονος από την Βραζιλία εξήγησε πρόσφατα στην Daily Mail πως η επόμενη επέμβασή του θα αφορά την διόρθωση των μεγάλων πόρων στο δέρμα του(!), δίνοντάς του μια πορσελάνινη όψη.

«Η επέμβαση αυτή θα είναι το κερασάκι στην τούρτα μετά το λίφτινγκ που έκανα 4 εβδομάδες νωρίτερα», είπε όλο χαρά ο 33χρονος. Και εξήγησε γιατί θα κάνει αυτή την επέμβαση. «Οι πόροι μου είναι πολύ μεγάλοι και έχουν πολλές ουλές από προηγούμενες επεμβάσεις, αλλά ο Dr. Simoni είναι ένας διάσημος πλαστικός χειρούργος του Beverly Hills και θα με ναρκώσει, ώστε να μην πονέσω καθόλου κατά την διαδικασία».

«Αυτή η επέμβαση θα κάνει το πρόσωπο μου να μοιάζει με μιας πορσελάνινης κούκλας», συμπλήρωσε πως αυτή η επέμβαση θα είναι η 51η του. Ο Rodrigo Alves βρίσκεται στις ΗΠΑ για να προωθήσει το νέο του reality show και έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις.

«Τι να πω; Είναι σκληρή η δουλειά του να είσαι όμορφος. Δεν υπάρχει εθισμός στις πλαστικές», είπε και συνέχισε λέγοντας πως, «Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας κατά κάποιον τρόπο, εγώ λοιπόν το πήγα σε άλλο επίπεδο. Είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος τώρα και η ψυχή μου ταιριάζει με το σώμα μου.»

Πάντως, η εξωτερική εμφάνιση του πριν τις πλαστικές μας φαίνεται πως ήταν λίγο καλύτερη...

Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΑΠΡ 27, 2016
Οι καλύτερες πλαστικές μύτης των διασήμων
Η αισθητική χειρουργική στα καλύτερα της
Παράξενα ΙΑΝ 13, 2017
Ίσως οι χειρότερες πλαστικές επεμβάσεις προσώπου που έγιναν ποτέ
Τρομακτικές σε κάθε περίπτωση
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb