The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νεαρή απολύθηκε την πρώτη μέρα στη δουλειά της λόγω Facebook

Παρλαπίπα και απρόσεχτη


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2015

Νεαρή απολύθηκε την πρώτη μέρα στη δουλειά της λόγω Facebook

Δεν είναι παράλογο να κάνεις μια δουλειά που δεν σου αρέσει μέχρι τελικά να βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί και μάλλον αυτό σκεφτόταν και η ανύπαντρη μητέρα Kaitlyn Walls, μέχρι που αυτό την οδήγησε στην απόλυση.

Η 27χρονη γυναίκα επρόκειτο να δουλέψει σε έναν παιδικό σταθμό, όταν ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία έλεγε ότι από σήμερα αρχίζει τη νέα της δουλειά, όμως σιχαίνεται εντελώς να δουλεύει σε παιδικούς σταθμούς και γενικά μισεί να δουλεύει με πολλά παιδιά τριγύρω της.

Για κακή της τύχη, αυτή η ανάρτηση έγινε αμέσως viral και μοιράστηκε στις σελίδες ομάδων της περιοχής. Φυσικά, υπήρξαν εκείνοι που κορόιδεψαν το περιστατικό, ενώ ο εργοδότης της μόλις είδε τη δημοσίευση της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν χρειαζόταν να εμφανιστεί στη δουλειά. Μετά από λίγο, η 27χρονη έσβησε την ανάρτηση.

Είπε πως τώρα ανησυχεί πως δεν πρόκειται να βρει κάποια άλλη δουλειά, εξαιτίας της ηλίθιας αυτής πράξης της.

Τώρα βέβαια ψάχνει για εργασία, μιας και θέλει να υποστηρίξει οικονομικά την κόρη της, και μόλις τη βρει, καλό θα είναι να μάθει να κρατάει τα σχόλιά της για τον εαυτό της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb