The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Να τι μπορεί να πάθει όποιος παρενοχλεί τις γυναίκες στον δρόμο

Ένα πείραμα


Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2015

Να τι μπορεί να πάθει όποιος παρενοχλεί τις γυναίκες στον δρόμο

Πριν από λίγους μήνες, το βίντεο μιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη η οποία ενώ περπατούσε στον δρόμο δέχτηκε λεκτική παρενόχληση από άντρες έγινε viral στο διαδίκτυο και κατάφερε να στρέψει και πάλι την προσοχή μας στο θέμα αυτό.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία Everlast με τα είδη μποξ αποφάσισε να δράσει, θέλοντας να βάλει μυαλό σε όσους άντρες παρενοχλούν τις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο και ετοίμασε ένα βίντεο από τους δρόμους της Λίμα του Περού, όπου οι 7 από τις 10 γυναίκες παρενοχλούνται σeξουαλικά στον δρόμο. Αυτήν τη φορά βέβαια το θέμα αντιμετωπίστηκε με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η Everlast έψαξε και βρήκε άντρες οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι συχνά σφυρίζουν σε γυναίκες στον δρόμο και αφού ήρθε σε επαφή με τις μητέρες τους και τις ενημέρωσε για τις –όχι και τόσο όμορφες– πράξεις των γιων τους, τις μεταμφίεσε κατάλληλα και τις έστειλε στον δρόμο, για να δεχτούν τα σχόλια των παιδιών τους.

Οι γιοι τους, από την άλλη πλευρά, που δεν γνώριζαν την ταυτότητα των γυναικών που φλέρταραν στον δρόμο, έπεφταν στην παγίδα και όταν αντιλαμβάνονταν ποιες είχαν απέναντί τους, σίγουρα δεν ένιωθαν και τόσο ευχάριστα, καθώς οι μητέρες τους τους μάλωναν για την κακή τους συνήθεια. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τις αντιδράσεις των αντρών όταν ντροπιάζονται δημοσίως από τις μητέρες τους. Ειδικότερα, μια μητέρα που ακούει ένα σχόλιο για το εσώρουχό της, αρχίζει να χτυπά με την τσάντα της τον γιο της, θέλοντας να του κάνει τελείως ξεκάθαρο το μήνυμα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb