The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Mία μέρα πριν το deadline, πόσα λεφτά έχει συγκεντρώσει ο Βρετανός για την Ελλάδα;

Πόσο κοντά έφτασε στον στόχο μέσω της καμπάνιας στο Indiegogo


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2015

Mία μέρα πριν το deadline, πόσα λεφτά έχει συγκεντρώσει ο Βρετανός για την Ελλάδα;

O Thom Feeney, ο Βρετανός φίλος της Ελλάδας, ξεκίνησε πριν 6 μέρες διαδικτυακή καμπάνια στην πλατφόρμα Indiegogo, έτσι ώστε να προσπαθήσει μέσα σε 7 μέρες να συγκεντρώσει 1,6 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Indiegogo είναι μία πλατφόρμα crowdfunding, όπου ένας δημιουργός καταθέτει την ιδέα του και ζητά από τους χρήστες να τον χρηματοδοτήσουν με όσα χρήματα επιθυμούν.

Στα πόσα έφτασε τελικά, 22 ώρες πριν το deadline της καμπάνιας; Ξεπέρασε το 1,8 εκατ. ευρώ, όμως θεωρείται αδύνατο να φτάσει τον στόχο του 1,6 δισ. Εφόσον, λοιπόν, δεν θα αγγίξει τον στόχο, τα χρήματα επιστρέφονται στους δωρητές, μιας και ο Thom έχει ενεργοποιήσει και τη ρήτρα του fixed funding, που σημαίνει ότι ο δημιουργός της καμπάνιας θα λάβει τα χρήματα μόνο εφόσον φτάσει τον στόχο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb