The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μεσαίωνας: Δείτε τον εξορκισμό μιας 22χρονης

Τελετή-σοκ στην Αργεντινή


Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2015

Μεσαίωνας: Δείτε τον εξορκισμό μιας 22χρονης

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη στιγμή-σοκ κατά την οποία η 22χρονη Λάουρα κρατείται περιορισμένη σε μια εκκλησία του Μπουένος ¶ιρες, την ώρα που ο επίσκοπος Μανουέλ Ακούνα τελεί τον εξορκισμό, για να βγάλει τον δαίμονα από το σώμα της.

Ενόσω την κρατούν, η Λάουρα φωνάζει «Όχι όχι», στη συνέχεια βρίζει μια από τις γυναίκες που είναι εκεί, ενώ ο ιερέας ακούγεται να λέει «Φύγε, άφησέ την τώρα».

Πριν τον εξορκισμό, κάτοικοι της ενορίας μαζεύτηκαν στον καθολικό ναό ώστε να προσευχηθούν για την ψυχή της και ο επίσκοπος τους είπε: «Ο δαίμονας υπάρχει. Δεν είναι ιδέα ή θεωρία, δεν είναι κάτι αφηρημένο. Ο διάβολος έχει προσωπικότητα και συνεπώς στρατηγική. Μιλάμε για κάτι τρομακτικό, έναν έκπτωτο άγγελο. Ο διάβολος δεν είναι μεταφορά. Ο διάβολος είναι κάτι αληθινό, το οποίο ο Ιησούς Χριστός αντιμετώπισε».

Στη συνέχεια οδηγείται σε άλλο χώρο της εκκλησίας, όπου συνεχίζει να είναι υπό περιορισμό, ενώ οι κάτοικοι εξακολουθούν να προσεύχονται. Ο εξορκισμός τελειώνει, όταν η Λάουρα βγάζει μια κραυγή και πέφτει πίσω εξουθενωμένη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb