The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Make up artist εμπνέεται από πατατάκια και γαριδάκια

Δείτε τις εκπληκτικές του φωτογραφίες


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2016

Make up artist εμπνέεται από πατατάκια και γαριδάκια

Ο αυτοαποκλούμενος "Φαλακρή σκύλα με μούσια που βάφεται", Tim O φαίνεται ότι αντλεί την έμπνευση για το μακιγιάζ του από τα σνακ που τρώει! Πιο συγκεκριμένα, οι συνδυασμοί των χρωμάτων που επιλέγει είναι ίδιοι με εκείνους που έχουν οι διάφορες σακούλες από πατατάκια, ακόμα και από τα κουτάκια μπύρας που πίνει!

Ο νεαρός δημοσίευσε τόσο στο Instagram φωτογραφίες του βαμμένος με αυτόν τον τρόπο, όσο και αντίστοιχα tutorial στο You Tube, για σχεδόν 11 μήνες και ένιωσε έκπληκτος όταν είδε ότι άρχισε να γίνεται γνωστός.

Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του, έχει μάθει να αγαπά τον εαυτό του με το να αποδέχεται τα ελαττώματα του και ότι μιας που όλοι θα κριθούν από κάποιον άλλον κάποια στιγμή, καλό θα ήταν ο καθένας να αγκαλίασει τα καλά και τα κακά του, έτσι ώστε αν κάποια στιγμή ακούσει σχολιασμό να έχει αυτοπεποίθηση για να μην πληγωθεί. Καλεί τον κόσμο να αγαπήσει τα κιλά του, την φαλάκρα του και κάθε τι που θεωρείται άσχημο με βάση τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς. Πάντως οι φωτογραφίες του είναι φοβερές και η αυτοπεποίθηση του όντως βγαίνει προς τα έξω. Απολαύστε τον!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb