The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Λονδίνο: Διάσημος μάγος έγινε ρεζίλι!

Φαίνονταν τα σχοινιά!


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 01, 2014

Λονδίνο: Διάσημος μάγος έγινε ρεζίλι!

Παταγωδώς απέτυχε το τρικ της αιώρησης στο υψηλότερο κτίριο της Ευρώπης που παρουσίασε ο διάσημος μάγος Dynamo, καθώς προδόθηκε από τα καλώδια που τον κρατούσαν!

Μπορεί ο αρχικός στόχος του τηλεοπτικού μάγου να ήταν ο εντυπωσιασμός του συγκεντρωμένου πλήθους κάτω από το «The Shard» του Λονδίνου, ύψους 300 περίπου μέτρων, ωστόσο οι τηλεθεατές είχαν αντίθετη άποψη, ξεμπροστιάζοντάς τον!

Κι αυτό, γιατί τα σύρματα/σχοινιά που τον βοήθησαν να ανυψωθεί ήταν κάτι παραπάνω από... εμφανή στις οθόνες, όπως και στις φωτογραφίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο! Μοιραία, έτσι, δεν γλίτωσε τον χλευασμό στα social media!

Τις εκπομπές του 31χρονου Dynamo, ο οποίος δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στο ατυχές περιστατικό, παρακολούθησαν την περασμένη σεζόν 250 εκατ. τηλεθεατές παγκοσμίως.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb