The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Λιάγκας‑Σκορδά: Λάθος εποχή για μεγαλεία κι επιδειξιομανίες

Τηλεκριτικός άστραψε και βρόντηξε - Τι είπε για τη Μενεγάκη


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 31, 2015

Λιάγκας‑Σκορδά: Λάθος εποχή για μεγαλεία κι επιδειξιομανίες

Μέσα από τη στήλη της στην Espresso, η Αλεξάνδρα Τσόλκα πετάει τα βέλη της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την προβολή των ειδυλλιακών τους διακοπών και σχολιάζει την καλοκαιρινή αποχή της Ελένης Μενεγάκη από τα social media.

«Η χώρα στενάζει, βουτηγμένη στην ανασφάλεια, στην αγωνία, στη θλίψη, με τον καιρό να δημιουργεί αίσθηση θαλάμου αερίων και εμείς, υπό εξόντωση είδος, χαιρόμαστε επειδή γυμνάζεται η Σκορδά και κάνει μακροβούτια! Ο σύζυγός της πριν από λίγες εβδομάδες μας έλεγε τις πολιτικές απόψεις του για το μέλλον της χώρας και τώρα τις κάνει περιοδεία θαλασσινή, όπως ο Ωνάσης με την Τζάκι», γράφει η δημοσιογράφος.

Λίγο πιο κάτω, αναφέρει: «Λάθος εποχή για μεγαλεία κι επιδειξιομανίες. Δεν βλέπετε την πανέξυπνη Μενεγάκη, που έκοψε και τα Twitter της και τις selfies και προσπαθεί –όσο είναι δυνατόν– να περνά απαρατήρητη; Δεν ξέρει η... γάτα με πέταλα, Ελένη, από επικοινωνία και ξέρουν τα γατάκια;».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb