The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κάνει κάθε μέρα 1.200 χιλιόμετρα για να πάει και να γυρίσει στην δουλειά του

Ο Curt von Badinski είναι ο εργαζόμενος που κάθε αφεντικό θα ήθελε στην δουλειά του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 18, 2017

Κάνει κάθε μέρα 1.200 χιλιόμετρα για να πάει και να γυρίσει στην δουλειά του

Η διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο είναι από τις πιο άχαρες ώρες της ημέρας ενός εργαζόμενου. Είτε χρησιμοποιείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε οδηγείς το αυτοκίνητό σου. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα και απολαμβάνει την καθημερινή του μετακίνηση στο γραφείο.

Ο Curt von Badinski είναι ένας αμερικάνος μηχανολόγος-μηχανικός, συνιδρυτής της εταιρίας τεχνολογίας Motiv. Καθημερινά ξοδεύει 6 ώρες για να πάει από το Λος Άντζελες που μένει με την οικογένειά του στο Σαν Φρανσίσκο όπου εργάζεται.

Από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή ξυπνά στις 5 το πρωί, οδηγεί για 15 λεπτά ως το αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ και επιβιβάζεται στην πτήση που διαρκεί 90 λεπτά μέχρι να προσγειωθεί, 568 χλμ μακριά, στο Όκλαντ.

Το αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, είναι ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο του κοστίζει 2.300 δολάρια το μήνα. Μαζί του στην πτήση είναι κάθε μέρα έως και άλλοι έξι επιβάτες. Στη διάρκεια της πτήσης εργάζεται στον φορητό του υπολογιστή ή συνομιλεί με τους άλλους επιβάτες.

Ο Curt αποβιβάζεται στο Όκλαντ όπου τον περιμένει το δεύτερο αυτοκίνητό του και οδηγεί για περίπου μία ώρα για να φτάει στα γραφεία της δουλειάς του στις 8:30 το αργότερο. Το απογευμα παίρνει το δρόμο της επιστροφής, αναχωρώντας στις 17:00 για να είναι στις 21:00 στο σπίτι του.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό το κόστος των μετακινήσεών του να είναι μικρότερο από το κόστος που θα έπρεπε να πληρώσει εάν μετακόμιζε στο ακριβό Σαν Φρανσίσκο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb