The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Και όμως βγήκαν ζωντανοί από αυτό το αυτοκίνητο!

Είχαν... άγιο


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2014

Και όμως βγήκαν ζωντανοί από αυτό το αυτοκίνητο!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κοντέινερ καταπλάκωσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα και τόσο εκείνη όσο και ο συνοδηγός της επέζησαν και μάλιστα απεγκλωβίστηκαν, έχοντας αποκτήσει μόνο μερικά τραύματα. Το τρομερό ατύχημα συνέβη στην ανατολική Κίνα, όταν ένα φορτηγό, για να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα όχημα, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το κοντέινερ που μετέφερε να προσγειωθεί επάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και να το καταπλακώσει.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν στη σκηνή είπαν ότι ήταν πεπεισμένες ότι κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από ένα τόσο τρομακτικό ατύχημα, μέχρι που άκουσαν τη φωνή μιας γυναίκας να βγαίνει από το όχημα.

Το κοντέινερ ήταν τόσο βαρύ, που η οδηγός είχε στριμωχτεί σε χώρο μόλις 60 εκατοστών. Ως εκ θαύματος, τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας συνεπιβάτης της απομακρύνθηκαν από τα συντρίμμια ζωντανοί. Η οδηγός φέρεται να υπέστη απλές γρατζουνιές και μώλωπες, ενώ ο σύντροφός της πιο σοβαρούς, αλλά όχι απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb