The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Και ξαφνικά από τον ουρανό άρχισαν να πέφτουν... περιττώματα

Το πάρτι μιας 16χρονης έληξε άδοξα


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2015

Και ξαφνικά από τον ουρανό άρχισαν να πέφτουν... περιττώματα

Μια έφηβη γιόρταζε τα 16α γενέθλιά της στην περιοχή Levittown στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει... περιττώματα! Η Jacinda, όπως ονομάζεται το κορίτσι, φαίνεται πως χαλάρωνε με τους φίλους και την οικογένεια στο σπίτι της, όταν τα χειρότερα συνέβησαν και ο ουρανός άρχισε να ρίχνει βρομιές.

Ευτυχώς που ο πατριός της, Joe, είχε βάλει από πάνω τους μια τέντα, για περισσότερη σκιά. Όπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων, η σκηνή έμοιαζε σαν εκατοντάδες πουλιά να πετούν μαζί και όλα να κάνουν ταυτόχρονα την ανάγκη τους! Πάλι καλά που οι άνθρωποι είχαν φάει ήδη την τούρτα, πριν τον μεγάλο χαμό.

Λίγο αργότερα όμως, η αδερφή του Joe ανακάλυψε πως πέντε αεροπλάνα πετούσαν εκείνη τη στιγμή από πάνω τους και μάλλον τα περιττώματα προέρχονταν από εκεί.

Το συμβάν πάντως ερευνάται ακόμα, καθώς όσον αφορά τα αεροπλάνα, οι τουαλέτες τους εκκενώνονται και καθαρίζονται αφού προσγειωθούν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb