The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ιδιοκτήτης σκύλου κυνήγησε και σκότωσε με το βανάκι του ύποπτο για δολοφονίες ζώων

Ο αγανακτισμένος οδηγός έριξε σε τζαμαρία με το αυτοκίνητό του τον ύποπτο άνδρα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2018

Ιδιοκτήτης σκύλου κυνήγησε και σκότωσε με το βανάκι του ύποπτο για δολοφονίες ζώων

Αυτή η ιστορία έχει τρεις πρωταγωνιστές: έναν άνδρα ύποπτο για δολοφονίες ζώων, έναν ιδιοκτήτη σκύλου που έχασε πρόσφατα τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο και ένα μικρό βανάκι. Αυτή η τριπλή τραγωδία έλαβε χώρα στην πόλη Γιανγκτζού της ψ. Ένας ιδιοκτήτης σκύλου παρέσυρε και κυριολεκτικά «έλιωσε» πάνω σε γυάλινη τζαμαρία έναν άνδρα, ο οποίος ήταν ύποπτος για τη δολοφονία πολλών ζώων, με δηλητήριο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και παραπέμπφθηκε σε δίκη. Ο άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του, ήταν πιθανόν να δηλητηρίαζε συστηματικά ζώα στην ευρύτερη περιοχή. Κάμερες κλειστού κυκλώματος είχαν καταγράψει άτομα να δολοφονούν σκύλους χρησιμοποιώντας όπλα που εκτοξεύουν δηλητηριώδη βέλη.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αποφάσισε να παρακάμψει το νόμο και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Δεν ήταν τυχαίο πως λίγο νωρίτερα είχε δει τον ίδιο του το σκύλο του αναίσθητο στο οδόστρωμα να βρίσκει αργό και βασανιστικό θάνατο.

Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό του ύποπτου δολοφόνου ζώων. Όταν τον βρήκε, πάνω σε ένα σκουτεράκι, δεν δίστασε ούτε στιγμή. Τον παρέσυρε και τον κάρφωσε πάνω σε μία τζαμαρία. Το θύμα έχασε επί τόπου τη ζωή του. Ο δράστης εγκατέλειψε το θύμα του, ωστόσο η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα. 

Μετά τη σύλληψή του, η οικογένεια του δράστη υποστήριξε στην αστυνομία ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και ότι δεν είχε σκοπό να κυνηγήσει και να σκοτώσει το θύμα.

Τον περασμένο δεκέμβριο η αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 200.000 δηλητηριώδη βέλη που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν σκύλους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph τα σκυλιά αυτά συχνά καταλήγουν να σκοτώνονται για το κρέας τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb