The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Halloween Weekend: Ιδέες, προτάσεις για διασκέδαση και συνταγές Long Reads

Φτιάξτε τις δικές σας χειροποίητες μάσκες για το Halloween!

Του Στέλιου Χατζηθωμά


Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2014

Φτιάξτε τις δικές σας χειροποίητες μάσκες για το Halloween!

Γνωρίστε τον Steve Wintercroft. Ο Steve έμαθε να φτιάχνει μάσκες αλεπούδων με τον παππού του όταν ήταν μικρός και δεν σταμάτησε ποτέ. Έκτοτε φτιάχνει μάσκες απεικονίζοντας διάφορα ζώα, χειροτεχνίες με χαρτί, αλλά και σανίδες σερφ.

Οι μάσκες του Steve είναι οικολογικές. Αυτός παρέχει το σχέδιο-πρότυπο, το οποίο συνοδεύεται από οδηγίες για να φτιάξετε εσείς οι ίδιοι τις μάσκες σας στο σπίτι σας –από ανακυκλώσιμο χαρτί– και δεν απαιτούνται έξοδα αποστολής, αφού κατεβάζετε τα αρχεία ηλεκτρονικά! Οι οδηγίες είναι σαφείς και απλές, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να τις ακολουθήσει. Και το καλύτερο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το κουτί από τα δημητριακά που μόλις σας τέλειωσαν! Όταν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα σας, εφόσον δεν την χρειάζεστε άλλο μπορείτε να την ανακυκλωσετε!

Είκοσι χιλιάδες κολοκύθες θα πεταχτούν μετά τον εορτασμό του Ηalloween. Αυτές είναι αρκετές για να φτιαχτούν 41.000 κολοκυθόπιτες. Σκεφτείτε πόσο φαγητό πάει χαμένο.

«This year, let's treat, instead of tricking the environment».

Πρωτοτυπήστε με σεβασμό στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας, ζωγραφίζοντας τη χειροποίητή σας μάσκα όπως εσείς θέλετε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb