The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ποινή φυλάκισης ήρθε μετά από αυτήν την... ανάρτηση στο Facebook

Τι ανέβασε αυτή η 22χρονη, που την έστειλε στα κάγκελα;


Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2015

Η ποινή φυλάκισης ήρθε μετά από αυτήν την... ανάρτηση στο Facebook

Μάλλον, η 22χρονη Colleen Cudney δεν είχε αντιληφθεί πως ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα να μην τα κάνει κάποιος, αλλά και αν τα κάνει, τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να τα μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κοπέλα, από το Μίσιγκαν της Αμερικής, κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, καθώς μέσω μιας ανάρτησής της στο Facebook υπερηφανεύτηκε γιατί κατάφερε να ξεγελάσει το αλκοτέστ που της έκανε η αστυνομία.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 22χρονη απαγορεύεται να πιει αλκοόλ, λόγω μιας άλλης καταδίκης που έχει στο όνομά της από το 2012.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Cudney κλήθηκε για αλκοτέστ, το οποίο όλως περιέργως κατάφερε να περάσει, όμως έπειτα ανέβασε το κατόρθωμά της στο Facebook, γράφοντας: «Έκανα τεστ το πρωί και αν και είχα πιει, το πέρασα, ευτυχώς, lol».

Φυσικά, μόλις αυτό εντοπίστηκε από τις αρχές, κάλεσαν τη νεαρή για να περάσει από δεύτερο τεστ, όμως εκείνη αρνήθηκε, κλείνοντας το τηλέφωνο. Έτσι, σύντομα βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb