The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Πάμελα Αντερσον μετανιώνει για τις yυμvές φωτογραφήσεις της

Και μετανιώνει, ακριβώς τη στιγμή που μόλις πόζαρε για άλλη μια φορά ολόyυμvη!


Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2014

Η Πάμελα Αντερσον μετανιώνει για τις yυμvές φωτογραφήσεις της

Την τετράγωνη λογική της προικισμένης σταρ δεν είναι εύκολο να την παρακολουθήσει κανείς, αν και θα κάνουμε μια τελευταία –και απέλπιδα– προσπάθεια.

Αφού λοιπόν η 46χρονη Πάμελα δήλωσε πρόσφατα πως μετάνιωσε για τη yυμvή φωτογράφησή της για το Playboy, καθώς οι δύο έφηβοι γιοι της αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σχολείο από τα yυμvόστηθα καμώματα της μαμάς, προσυπέγραψε τη δήλωσή της με –τι άλλο– μια ολοκαίνουργια και θεόyυμvη δουλειά!

Για άλλο βέβαια περιοδικό – κι εκεί μπορεί να κρύβεται η ουσία των ισχυρισμών της: ότι μετάνιωσε για τη yυμvή δουλειά στο Playboy (και μάλιστα για την αρχική, τον Φεβρουάριο του 1990!), όχι για τις γενικότερες yυμvές πόζες της σε άλλα περιοδικά...

Λέει, λοιπόν, η ξανθιά σ3ξοβόμβα: «Όταν τα παιδιά μου μπήκαν στην εφηβεία, ήταν δύσκολο γι' αυτά (αναφέρεται στα yυμvά πρωτοσέλιδα του Playboy). Τσακώνονταν συνεχώς με όσους τους πείραζαν. Μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει που τους έκανε να υποφέρουν ή να νιώθουν άβολα. Αλλά η ζωή μας είναι η ζωή μας. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ κοντά, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες. Αυτά μας έκαναν να έρθουμε κοντά και έκαναν την οικογένειά μας πιο ανθεκτική».

Τι μαθαίνουμε λοιπόν από τη δήλωση; Ότι οι yυμvές φωτογραφήσεις ήταν κακές για τα παιδιά, αλλά έκαναν την οικογένεια πιο δεμένη! Οπότε το κακό έγινε καλό; Κι αν τελικά έκανε καλό στους τρεις τους, γιατί ήταν αρχικά κακό; Μπερδευτήκαμε, όσο να πεις.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το αλλοτινό μωρό του «Baywatch» προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις. Πίσω στα 2010, είχε επίσης δηλώσει: «Τα παιδιά μου τα κοροϊδεύουν συνεχώς, επειδή πόζαρα yυμvή». Και την έκανε τη δήλωση την ώρα που πήγαινε σε πάρτι του Playboy! «Όταν εμφανίζεσαι yυμvή, δεν σκέφτεσαι ότι μια μέρα θα έχεις παιδιά, που θα δουν τη φωτογράφηση».

Κάτι που βγάζει φυσικά απόλυτο νόημα, καθώς από το 2010, όταν και άρχισε να συνειδητοποιεί η εκρηκτική Καναδή τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή των έφηβων γιων της (του 17χρονου Ντίλαν και του 16χρονου Μπράντον) η αδαμιαία περιβολή της, δεν έχει σταματήσει να μας δείχνει τα κάλλη της!

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα: η επίσης ολόyυμvη φωτογράφηση που έκανε μόλις ένα μήνα πριν για λογαριασμό του περιοδικού «Purple». Είναι ιδέα μας ή δεν έχουν λογική τα λεγόμενά της;

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb