The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η νεαρή που δεν της αρέσουν οι ερωτικές επαφές και ούτε καν το φλερτ

Δηλώνει ασέξουαλ και μιλάει για την ιστορία της


Δημοσίευση ΑΥΓ 23, 2016

Η νεαρή που δεν της αρέσουν οι ερωτικές επαφές και ούτε καν το φλερτ

Η 18χρονη Selena Séraphim συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι δεν την προσέλκυαν οι άλλοι άνθρωποι όταν έφτασε στην εφηβεία.

«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν ασέξουαλ κατά την πρώιμη εφηβεία όταν ήμουν περίπου 13 ετών» λέει η ίδια στη βρετανική Daily Mail και προσθέτει: «Είχα πάντα την αίσθηση ότι ήμουν ασέξουαλ, όμως έμαθα για τον προσανατολισμό μου σε αυτή την ηλικία.» Όπως αποκαλύπτει δεν είναι όλοι οι ασέξουαλ το ίδιο καθώς κάποιοι θέλουν να είναι σε σχέση αλλά δεν θέλουν σεξ ενώ άλλοι δεν έχουν καμία επιθυμία να μοιραστούν τη ζωή τους με οποιονδήποτε και σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Selena.

Δε θέλει ούτε σεξουαλικές επαφές ούτε σχέση και δεν έχει αισθήματα για άνδρες ή γυναίκες. Αυτό δε σημαίνει ότι οι άλλοι δεν προσπαθούν να βγουν ραντεβού μαζί της ή να την φλερτάρουν και αυτό είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. «Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι επιλεκτική και ότι θα μπορούσαν να με κερδίσουν με το φλερτ ενώ δεν μπορούν να κατανοήσουν το γεγονός ότι εγώ απλά δεν έχω κάποια έλξη για κανέναν» δήλωσε η Selena. Όπως αναφέρει επίσης είναι πολύ άβολο όταν προσπαθούν να φλερτάρουν μαζί της και τους λέει ότι δεν αισθάνεται καμία έλξη. Οι άλλοι τείνουν να κάνουν δικές τους υποθέσεις και δεν μπορούν να την καταλάβουν.

Η νεαρή που εργάζεται ως μοντέλο έχει την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς της που κάνει αυτή τη διαδικασία ευκολότερη. Χρησιμοποιεί επίσης τα κοινωνικά δίκτυα για να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να γίνει σαφής ως προς αυτά που αισθάνεται.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb