The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η καλλονή από τη Συρία που πολεμά τους τζιχαντιστές μέσω social media

Η Maram Susli, η 27χρονη ακτιβίστρια


Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2014

Η καλλονή από τη Συρία που πολεμά τους τζιχαντιστές μέσω social media

Η Maram Susli είναι η 27χρονη ακτιβίστρια που δίνει τη δική της μάχη για την πατρίδα της, τη Συρία, μέσα από το διαδίκτυο, με το ψευδώνυμο «Syrian Girl». Ανεβάζοντας βίντεο σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, μιλάει για την κατάσταση της χώρας της και εναντιώνεται στους τζιχαντιστές του Ισλάμ, τον ¶σαντ και τις Η.Π.Α..

Η Maram ζει στην Αυστραλία, ενώ γεννήθηκε στη Δαμασκό το 1987, από όπου και έφυγε όταν ήταν παιδί. Το κανάλι της στο YouΤube έχει περισσότερες από 2.500.000 προβολές συνολικά, ενώ έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς, όπως και εχθρούς, οι οποίοι την κατηγορούν ότι αποσκοπεί μέσα από όλη αυτή την προβολή να γίνει διάσημη, μια νέα Kim Kardashian.

Επίσης, την κατηγορούν ότι είναι κατάσκοπος και υποστηρικτής του ¶σαντ. Η κοπέλα δεν δίνει σημασία σε όλα αυτά και απαντά πως η επίθεση που της γίνεται οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γυναίκα και οι γυναίκες θεωρητικά δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζονται σχετικά με την πολιτική. Πάντως, η καλλονή δηλώνει ότι είναι μια πατριώτισσα που είναι αφοσιωμένη στην αλήθεια και δεν μπορεί να βλέπει την πατρίδα της να καταστρέφεται, γι' αυτό και επιτίθεται στους τζιχαντιστές και στις Η.Π.Α. μέσα από τα βίντεό της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb