The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η γυναίκα του έχασε τη μνήμη της και αυτός οργάνωσε ξανά τον γάμο τους

Μια ακόμα απόδειξη για το πώς όλα (ξανα)γίνονται με την αγάπη


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2015

Η γυναίκα του έχασε τη μνήμη της και αυτός οργάνωσε ξανά τον γάμο τους

Η Justice Stamper είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο της κόστισε τη μνήμη της, μιας και δεν έχει καμία ανάμνηση από το παρελθόν της.

Ο σύζυγός της όμως, Jeremy, θέλησε να της αποδείξει πως δεν έχασε τίποτα, από τη στιγμή που έχει εκείνον. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο και παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014.

Έναν μήνα αργότερα όμως, η νεαρή γυναίκα παραλίγο να χάσει τη ζωή της, αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς σώθηκε, όμως μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί μερική αμνησία, γεγονός που επηρέασε και τις αναμνήσεις που είχε από την ημέρα του γάμου της.

Η ίδια ένιωθε πολύ άσχημα ψυχολογικά σχετικά με την απώλεια της μνήμης της, τόσο που τον πρώτο μήνα φοβόταν να αναφέρει στον Jeremy ότι δεν θυμόταν τίποτε.

Τελικά, του το είπε έναν μήνα μετά την ανάρρωσή της, ζητώντας του να μην της θυμώσει. Και μπορεί ο Jeremy στην αρχή να έδειξε εκνευρισμό, όμως στη συνέχεια της είπε πως είναι εντάξει και πως θα τα κάνουν πάλι όλα από την αρχή.

Πλέον, η Justice κάνει θεραπεία για τη βελτίωση της ομιλίας της, αλλά και της βραχυπρόθεσμης μνήμης της, όμως το τελευταίο περιστατικό που θυμάται είναι η πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, η οποία, όπως αναφέρει, ήταν πολύ ξεχωριστή και χαριτωμένη, μιας και εκείνος έκρυψε το δαχτυλίδι κάτω από το καπάκι ενός μπουκαλιού και ήταν τόσο αγχωμένος και νευρικός, που τελικά της έδωσε το μπουκάλι!

Από την πλευρά του, ο Jeremy θέλει να της χαρίσει για δεύτερη φορά τον γάμο των ονείρων της και έτσι μαζί με φίλους και συγγενείς προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για την τελετή, μέσα από μια διαδικτυακή πλατφόρμα, καθώς όπως τονίζει, η αγαπημένη του το αξίζει.

Η Justice δηλώνει πολύ ευτυχισμένη που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στο πλάι της, καθώς νιώθει πολύ τυχερή που δεν έχασε τη ζωή της και ακόμα πιο τυχερή που έχει τον Jeremy, μιας και δίχως εκείνον, τίποτα δεν θα είχε νόημα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb